Охрид трчаТ ЕКСПО


ВАЖНО!

ПРОТОКОЛ – ЕКСПО

За време на подигањето на стартните пакети и за време на одржувањето на целиот настан Охрид трчаТ ЕКСПО ќе се применуваат строги правила и протоколи во насока на заштита од Ковид-19. Трите основни и задолжителни обврски за секој еден учесник ќе бидат држење на дистанца, носење на маска и задолжителна дезинфекција. Ќе постојат маркации кои ќе ве насочуваат каде треба да застаните и кога да се движите. Исто така Ве замолуваме да дојдите сами по Вашиот стартен пакет и да избегнувате групирање и непотребно задржување.
АК Охрид трчаТ секој натпреварувач, подигнувач на стартен пакет го замолува да ги почитува правилата и протоколот на настанот, како и сите важечки прописи донесени од надлежните институции во Р. С. Македонија во однос на Ковид-19. Секој еден кој нема да го почитува протоколот ќе биде отстранет од местото на настанот.

Добредојдовте на Охрид трчаТ 2020!


Каде?
Локација Кеј Македонија пред хотел Нова Ривиера. Види на мапа

Кога?
Сабота, 29.08.2020 од 10 до 20 часот
Петок и сабота, 28 и 29.08.2020 од 10 до 20 часот
Во склоп на трките Охрид трчаТ се организира изложбен простор – Охрид трчаТ – Експо каде се претставуваат спортско – туристичките содржини со нагласување на домашни и странски излагачи на спорско рекреативните брендови.
Во склоп на Охрид трчаТ Експо, тркачите ќе можат да ги превземат своите стартни пакети.

Сакате да излагате на Охрид трчат Експо?
Контакт: ohridtrcat@gmail.com

Експо протокол