Регистрација за
Охрид трчаТ Полумаратон


Полињата означени со (*) се задолжителни!

Ноќната трка ќе се одржи на 28 август во 21:00 часот, и е бесплатна за сите учесници.
Ќе бидат организирани 2 тури: до манастирот Св.Наум и ноќно крстарење. Подетални информации ќе бидат објавени дополнително.
Турата за разгледување на стариот град е бесплатна за секој учесник на полумаратонот. Повеќе информации ќе добиете дополнително.