Регистрирани тркачи за

Охрид трчаТ Штафета

Ред. Бр. Стартен
БИБ Број
Тим Измена #1 Измена #2
1 501 DREAMERS PETROS KALOGEROPOULOS Грција STYLIANOS DELOGLOU Грција
2 502 SKO91RC ЕЛЕНА КОСТОВСКА Македонија Dejan Paskalov Македонија
3 503 Poetry Run Марјан Туртуров Македонија Александра Маленко Македонија
4 504 Orcaski Mia Ljusevska Македонија Eva Zdravev Македонија
5 505 Том Круз Антонио Лазаревски Македонија Стефан Јаковчески Македонија
6 506 Korrunners Darko Nichevski Македонија Dragi Nichevski Македонија
7 507 Ptice trkačice Svetlana Useinović Црна Гора Slavica Martinović Црна Гора
8 ДЕЦА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ Благој Петрушевски Македонија Елена Мојсоска Македонија
9 SK091RC Tatjana Loparski Македонија Blagoj Temov Македонија