ОВА СЕ НАШИТЕ

ХОТЕЛСКИ ПАРТНЕРИ

Посетете ги хотелските партнери на Охрид трчаТ и обезбедете го вашето сместување за време на настанот.


ХОТЕЛ И СПА

ИНЕКС ОЛГИЦА


Хотел Инекс Олгица е уникатен хотел на Охридското крајбрежје со историја долга половина век. Ни претставува чест и задоволство да Ви овозможиме повеќе и да ги надминеме Вашите очекувања.

РЕЗЕРВИРАЈ