Регистрирани тркачи за

Охрид трчаТ Полумаратон

Ред. Бр. Стартен
БИБ Број
Име Презиме Пол Год. на
раѓање
Земја Град Тим билдинг екипа
1 1001 Igor Josifov Машки 1990 Македонија Skopje
2 1002 Igor Josifov Машки 1990 Македонија Skopje