Биди и ти волонтер

Биди и Ти дел од волонтерството, биди и Ти дел од еден поинаков Охрид, биди и Ти дел од дружењето и забавата на улиците на Охрид, биди и Ти дел од еден врвен спортски настан, биди и Ти дел од афирмацијата и промоцијата на спортски Охрид, биди и Ти дел од едукацијата на нашите деца, биди и Ти дел од организацијата на Охрид трчаТ 2024 година.

Дали сте подготвени за дружба?
Сакате да бидете дел од најголемите спортски настани во Охрид, но и во Македонија?

Пријавете се и бидете дел од Клубот на волонтери „Охрид трчаТ“. Ви гарантираме многу едукативни работилници, нови познанства и секако добра забава. Доколку сте заинтересирани кликнете на копчето „ПРИЈАВИ СЕ“ и пополнете го прашалникот.