Регистрирани тркачи за

Охрид трчаТ Штафета

Ред. Бр. Стартен
БИБ Број
Тим Измена #1 Измена #2
1 501 EVN Славјанка Георгиеска Македонија Нико Коруноски Македонија
2 502 Velkoski Kiril Velkoski Македонија Nina Nikolovska Македонија
3 503 Du Motion Željko Cota Хрватска Nikša Glavočić Хрватска
4 504 Carsonium – 1 Boban Trajkovski Македонија Viktor Matevski Македонија
5 505 Carsonium – 2 Emil Stankov Македонија Bozhidar Trajkovski Македонија
6 506 Carsonium – 3 Dragana Vladichevska Македонија Srgjan Ivanovikj Македонија
7 507 Carsonium – 4 Sashe Demjanski Македонија Aleksandar Grozdanov Македонија
8 508 Team X Motiv Filip Stankoski Македонија Bojan Stojceski Македонија
9 509 Open GI Стефан Крстевски Македонија Раде Вигњевиќ Македонија
10 510 OpenGi Todor Sidorov Македонија Metodija Zdravkovski Македонија
11 511 Speedy Teletubbies Евгенија Милошеска Македонија Мартин Мишевски Македонија
12 512 B&0 Biljana Kuzmanovska Tasetovikj Македонија Olgica Gjorgjevska Македонија
13 513 ПХВ Инструктори Maja Atanasova Македонија Софија Стојановска Македонија
14 514 Cousin squad Emilija Taneska Македонија Aleksandra Peroska Македонија
15 515 K’ј е патон за Вевчани? Јана Баткоска Малдиви Наум Стојановски Македонија
16 516 Che trchame – Prilep Felina Karadza Македонија Igor Karadza Македонија
17 517 Манчевци Дејан Манчевски Македонија Огнен Манчевски Македонија
18 518 Poetry Run Марјан Туртуров Македонија Александра Маленко Македонија
19 519 БРЗИТЕ Ирина Пандиловска Митрев Македонија Татјана Клисаровска Македонија
20 520 BtoBet® Филип Цветковски Македонија Кристијан Наумовски Македонија
21 521 BtoBet Pavle Temelekovski Македонија Kiril Tasevski Македонија
22 522 BtoBet Makedonija Valentin Risteski Македонија Dimitri Dokuzovski Македонија
23 523 PoetryRun Bojana Naumovska Македонија Hristina Sekuloska Македонија
24 524 Nicks Team Мартина Ацеска Македонија Анита Ванеска Македонија
25 525 Happy feet Ива Димеска Македонија Андриана Илиевска Македонија
26 526 Triology Leading Team Sasho Spasovski Македонија Ana Shikoska Македонија
27 527 BFit 1 Makedonka Stojanova Македонија Iva Rumenova Македонија
28 528 Speedgoats Veronika Andonovska Македонија Jelena Stevkovikj Македонија
29 529 BFit 2 Nadica Panova Македонија Aleksandra Karakerezova Daneva Македонија
30 530 BFit 3 Моника Манева Македонија Марија Шаклева Македонија
31 531 CETRCAME/KRIN-KG Kiril Ripiloski Македонија Gjorgji Kitanoski Македонија
32 532 АК Делта Григоријан Никовски Македонија Стојан Јовчевски Македонија
33 533 DUNDER MIFFLIN PAPER COMPANY BORIS GERASOVSKI Македонија RISTE BALEVSKI Македонија
34 534 Double D Donatela Ivanova Македонија Dragan Krstev Македонија
35 535 патот под нозе Матеј Симоноски Македонија Славчо Мургоски Македонија
36 536 BFit 4 Бојана Манева Македонија Ребека Велкова Македонија
37 537 AKKA Run Club 1 Ljupcho Chulev Македонија Kristijan Mitic Македонија
38 538 AKKA Run Club 2 Aleksandra Aleksoska Македонија Biljana Stojanoska Македонија
39 539 Ak Aerodrom Stojance Milev Македонија Ilco Timov Македонија
40 540 Squeaky Blinders Катерина Петреска Македонија Елена Петреска Македонија
41 541 ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА 57:31 Иво Паункоски Македонија Бојан Мицкоски Македонија
42 542 BIMILK MIX Aleksandar Stojanov Македонија Tanja Shterjova Македонија
43 543 Fizioart & Rolo-Elektrik Vlatko Kitanovski Македонија Igor Sazdov Македонија
44 544 Karmen Baucentar Filip Taneski Македонија Nikola Kanevce-Ciro Македонија
45 545 SS RUNNERS Saim Juskoski Македонија Samed Kadrioski Македонија
46 546 AK Borec Aleksandar Ancevski Македонија Viktorija Todorovska Македонија
47 547 Legs Miserables Иван Саздовски Македонија Тина Трипуновска Македонија
48 548 Елен врв Никола Ангелоски Македонија Анита Ангелоска Станковска Македонија
49 549 Iskrice Jelena Djordjevic Србија Biljana Djeric Србија
50 550 Недвижнини Роберт Врќакоски Македонија Марјан Дејаноски Македонија
51 551 Марчевци Фатмир Бафто Македонија Мартин Дејаноски Македонија
52 552 Qinshift Krume Panev Македонија Marko Miletic Македонија
53 553 ЕНЕРЏИ Душко Кантарџиев Македонија Дејан Новковски Македонија
54 555 Uskana Arben Abazi Македонија Faton Mehmedi Македонија
55 557 I thought they said rum Mihail Tegovski Македонија Elena Apostoloska Македонија
56 558 BFit 5 Марија Камчева Крангова Македонија Елена Борчева Македонија
57 559 STREBENIOTES1 Efstathios Tentzidis Грција Ioannis Noulis Грција
58 560 Quick & dead Tijana Spirovska Македонија Stefan Dimovski Македонија
59 561 KORRUNNERS Kristina Misheva Македонија Aleksandar Janev Македонија
60 562 Не нѐ Гибајте Elizabeta Spirovska Македонија Dimitar Koloski Македонија
61 563 Triology Mix Elena Kostovska Македонија Darko Petrusevski Македонија
62 564 Aj smisli ime Марио Петрески Македонија Филип Петрески Македонија
63 565 Lancashire Martin Ikonomov Македонија Vojin Tanevski Македонија
64 566 Karmen Tomce Todorovski Македонија Taulant Sherifi Македонија
65 567 Битанги Стефан Манев Македонија Мартин Мечев Македонија
66 Недвижности Роберт Врќакоски Македонија Марјан Дејаноски Македонија
67 Team X motiv Filip Stankoski Македонија Bojan Stojceski Македонија
68 Team X motiv Filip Stankoski Македонија Bojan Stojceski Македонија
69 Carsonium 1 Boban Trajkovski Македонија Viktor Matevski Македонија
70 TEAM X MOTIV Филип Станкоски Македонија Бојан Стојчески Македонија
71 Carsonium Boban Trajkovski Македонија Viktor Matevski Македонија
72 Carsonium Boban Trajkovski Македонија Viktor Matevski Македонија
73 Carsonium 2 Emil Stankov Македонија Bozhidar Trajkovski Македонија
74 Carsonium 3 Dragana Vladichevska Македонија Srgjan Ivanovikj Македонија
75 Carsonium 4 Sashe Demjanski Македонија Aleksandar Grozdanov Македонија
76 IA Andriana Ilievska Македонија Iva dad Македонија
77 Power Supplements Marija Stankovska Македонија Dalibor Stankovski Македонија
78 BFit5 Ружица Абрашева Македонија Дори Куртеска Македонија
79 BFit4 Бојана Манева Македонија Ребека Велкова Македонија
80 Патот под нозе Славчо Мургоски Македонија Матеј Симоноски Македонија
81 STREBENIOTES Efstathios Tentzidis Грција Ioannis Noulis Грција
82 Ланистард Војин Таневски Македонија Мартин Икономов Македонија
83 Еншулдигунг Мартин Икономов Македонија Војин Таневски Македонија
84 Triology Active Team Radica Jovanova Македонија Dijana Lapevska Македонија
85 The fellowship Стефан Манев Македонија Мартин Мечев Македонија