Регистрација за
Охрид трчаТ Полумаратон


Полињата означени со (*) се задолжителни!

Ноќната трка ќе се одржи на 2 Јуни во 21:00 часот, и е бесплатна за сите учесници.
Ќе бидат организирани 2 тури со поаѓање на 3 Јуни од пристаниште Охрид: до манастирот Св.Наум (во 11:00 часот) и ноќно крстарење (во 20:30 часот).
Турата за разгледување на стариот град е бесплатна за секој учесник на полумаратонот и ќе се одржи на 3 Јуни во 09:00 часот. Дополнителни информации ќе добиете една недела пред стартот на трката Охрид трчаТ.