Регистрирани тркачи за

Акватлон

Ред. Бр. Стартен
БИБ Број
Категорија Име Презиме Пол Год. на
раѓање
Земја Град Клуб
1 1 Сениори Петар Мукоски Машки 1996 Македонија Скопје
2 2 Сениори Стефан Лукановски Машки 1965 Македонија Охрид
3 3 Сениори Павел Лукановски Машки 1996 Македонија Охрид
4 4 Сениори Марјан Ристески Машки 1972 Македонија Прилеп
5 5 Сениори Felipe Lopez Машки 1985 Колумбија Cali
6 6 Сениори Кирил Пецаков Машки 1985 Македонија Охрид
7 7 Сениори Боро Варошлија Машки 1964 Македонија Велес
8 8 Сениори Филип Цветковски Машки 1994 Македонија Охрид БтоБет
9 9 Сениори Blerta Hani Женски 1987 Македонија Struga 3disciplines
10 10 Сениори Nikola Ruvinov Машки 2000 Македонија Ohrid Bez klub
11 11 Сениори Bisera Nikoloska Женски 2000 Македонија Ohrid
12 12 Сениори Владимир Неданоски Машки 1999 Македонија Охрид
13 13 Сениори Александар Чавлески Машки 2000 Македонија Скопје СОФКА
14 14 Сениори levent rifat Машки 1995 Македонија ohrid шампион систем Охрид
15 15 Сениори Lavdrim Kadriu Машки 1997 Србија PreŠevo
16 16 Сениори Daniela Atanasovska Женски 1982 Македонија Skopje СОФКА
17 17 Сениори Nikola Smakjoski Машки 1994 Македонија Ohrid
18 18 Сениори Никола Кутаноски Машки 1986 Македонија Струга 3disciplines
19 19 Сениори Hristijan Krstanoski Машки 2001 Македонија Ohrid KOSTAL
20 20 Сениори Александар Андревски Машки 1995 Македонија Охрид KOSTAL
21 21 Сениори Бојан Андревски Машки 1996 Македонија Охрид
22 22 Сениори DEJAN ZLATESKI Машки 1981 Македонија Prilep PRILEP RUN
23 23 Сениори Евгениј Поп Ацев Машки 1988 Македонија Скопје СОФКА
24 24 Сениори Nathalie Kaiser Женски 2000 Шведска Stockholm Bez klub
25 25 Сениори Танер Изет Машки 2001 Македонија Охрид Celus Apartments Ohrid
26 26 Сениори Дејан Кутаноски Машки 1989 Македонија Струга 3disciplines
27 27 Сениори Kristijan Naumovski Машки 1993 Македонија Ohrid 3disciplines
28 28 Сениори Блерта Хани Женски 1987 Македонија Struga 3disciplines
29 29 Сениори Ivo Jovan Dimovski Машки 2003 Македонија Skopje Triogy
30 30 Сениори Kevin Ward Машки 1966 Велика Британија Kirkham, Preston YourGym
31 51 Јуниори Росана Гошева Женски 2007 Македонија Скопје
32 52 Јуниори Marko Projceski Машки 2006 Македонија Ohrid
33 53 Јуниори Нина Анѓелоска Женски 2004 Македонија Охрид Охрид трчаТ
34 54 Јуниори Kristijan Taneski Машки 2006 Македонија Ohrid, Southwestern
35 55 Јуниори Jakob Holder Машки 2007 Велика Британија London Teddington Swimming Club
36 56 Јуниори Стефан Делев Машки 2004 Македонија Скопје СОФКА
37 57 Јуниори Eleni Naumova Женски 2007 Македонија Ohrid Bez klub
38 58 Јуниори Olsa Orani Женски 2007 Македонија Struga 3disciplines
39 59 Јуниори Михаил Николоски Машки 2006 Македонија Охрид Охрид трчаТ
40 60 Јуниори Sofija Baloska Женски 2007 Македонија Ohrid Охрид трчаТ
41 61 Јуниори Теодора Митреска Женски 2007 Македонија Охрид ПК \”Акваспирит\”
42 62 Јуниори Владимир Каланоски Машки 2007 Македонија Охрид Охрид трчаТ
43 63 Јуниори Eva Zdravev Женски 2005 Македонија Skopje Triogy
44 64 Јуниори Ана Котевска Женски 2006 Македонија Битола ПК „ЈУГ\”
45 101 Кадети Pavel Stoev Машки 2009 Македонија Ohrid
46 102 Кадети Наум Стојановски Машки 2008 Македонија Охрид
47 103 Кадети Aleksandar Naumov Машки 2009 Македонија Ohrid Bez klub
48 104 Кадети Dimitar Keceski Машки 2009 Македонија Ohrid Нема
49 105 Кадети Филип Митрески Машки 2009 Македонија Охрид ПК \”Акваспирит\”
50 106 Кадети Елена Грмашкоска Женски 2009 Македонија Охрид ПК \”Акваспирит\”
51 107 Кадети Ања Гуџоска Женски 2008 Македонија Охрид ПК \”Акваспирит\”
52 108 Кадети Нина Кузманоска Женски 2010 Македонија Охрид ПК \”Акваспирит\”
53 109 Кадети Петар Николоски Машки 2008 Македонија Охрид ПК \”Акваспирит\”
54 110 Кадети Анастасија Цветановска Женски 2010 Македонија Охрид
55 111 Кадети Zdravko Zdravev Машки 2008 Македонија Skopje Triogy
56 112 Кадети ТИЈА Кукунешоска Женски 2010 Македонија Струга 3disciplines
57 113 Кадети Матео Мачоски Машки 2008 Македонија Струга 3disciplines
58 151 Деца 1 Бисера Гошева Женски 2014 Македонија Скопје
59 152 Деца 1 Ирина Радоешка Женски 2015 Македонија Skopje
60 153 Деца 1 Јован Кутаноски Машки 2014 Македонија Струга 3disciplines
61 154 Деца 1 Виктор Опетчевски Машки 2014 Македонија Струга 3disciplines
62 155 Деца 1 Борна Николовски Машки 2016 Македонија Скопје Triogy
63 156 Деца 1 Viktor Velovski Машки 2015 Македонија Skopje
64 157 Деца 1 Софија Кутаноска Женски 2014 Македонија Струга 3disciplines
65 158 Деца 1 Стефснија Кутаноска Женски 2014 Македонија Струга 3disciplines
66 159 Деца 1 Драган Анѓелески Машки 2014 Македонија Охрид Охрид трчаТ
67 160 Деца 1 Ана Апостолова Женски 2015 Македонија Охрид ПК \”Акваспирит\”
68 161 Деца 1 Mimi Todorovska Женски 2016 Македонија Skopje Triogy
69 162 Деца 1 Огнен Груевски Машки 2015 Македонија Скопје Triogy
70 163 Деца 1 Matej Lazoroski Машки 2016 Македонија Struga 3disciplines
71 164 Деца 1 Agata Matevska Женски 2014 Македонија Skopje
72 165 Деца 1 Marko Matevski Машки 2016 Македонија Skopje
73 166 Деца 1 МОНА Кукунешоска Женски 2015 Македонија Струга 3disciplines
74 167 Деца 1 БОНА Кукунешоска Женски 2015 Македонија Струга 3disciplines
75 168 Деца 1 Klementina Atanasovska Женски 2014 Македонија Skopje Triogy
76 169 Деца 1 Цветан Марковски Машки 2015 Македонија Скопје
77 201 Деца 2 Андреј Радоешки Машки 2013 Македонија Скопје
78 202 Деца 2 Ведран Атанасоски Машки 2012 Македонија Skopje
79 203 Деца 2 Михаил Станковски Машки 2012 Македонија Охрид Охрид трчаТ
80 204 Деца 2 Калина Димитровска Женски 2011 Македонија Скопје
81 205 Деца 2 Matej Jovceski Машки 2011 Македонија Struga 3disciplines
82 206 Деца 2 Хади Исмаилоски Машки 2013 Македонија Струга 3disciplines
83 207 Деца 2 Ilijana Dimitrovska Женски 2012 Македонија Ohrid Охрид трчаТ
84 208 Деца 2 Simeon Jovanovski Kackarovski Машки 2011 Македонија Ohrid 3disciplines
85 209 Деца 2 Martin Ristoski Машки 2013 Македонија Ohrid Охрид трчаТ
86 210 Деца 2 Петар Гуџоски Машки 2013 Македонија Охрид ПК \”Акваспирит\”
87 211 Деца 2 Јана Грмашкоска Женски 2011 Македонија Охрид ПК \”Акваспирит\”
88 212 Деца 2 Katalea Stefkovska Женски 2013 Македонија Skopje Triogy
89 213 Деца 2 Tomi Todorovski Машки 2012 Македонија Skopje Triogy
90 214 Деца 2 Damjan Bezanoski Машки 2011 Македонија Struga 3disciplines
91 215 Деца 2 Gordan Bozovic Машки 2011 Македонија Skopje Triogy
92 216 Деца 2 Rion Mamudi Машки 2013 Македонија Struga 3disciplines
93 217 Деца 2 Климент Ковачески Машки 2013 Македонија Струга 3disciplines
94 218 Деца 2 Marko Shavreski Машки 2012 Македонија Struga 3disciplines
95 219 Деца 2 Leontina Dzeroska Женски 2012 Македонија Struga 3disciplines
96 220 Деца 2 David Poposki Машки 2012 Македонија Struga 3disciplines
97 251 Мастерс 1 Михајло Ристовски Машки 1983 Македонија Струга LDSK – Livedooh Signkick
98 252 Мастерс 1 Marko Gajic Машки 1986 Србија Jagodina Griffin
99 253 Мастерс 1 Aleksa Petrovic Машки 1992 Србија Jagodina Griffin
100 254 Мастерс 1 Darko Jovanov Машки 1989 Македонија Skopje
101 255 Мастерс 1 Jasmina Antic Женски 1983 Македонија Skopje TRIOLOGY Active Team
102 256 Мастерс 1 Sofija Markoska Женски 1990 Македонија Ohrid
103 257 Мастерс 1 Александра Маленко Женски 1989 Македонија Охрид Poetry run
104 258 Мастерс 1 Martin Trenevski Машки 1992 Македонија Skopje TRIOLOGY Active Team
105 259 Мастерс 1 David Šaravanja Машки 1993 Босна и Херцеговина Mostar HPD Prenj 1933 Mostar
106 260 Мастерс 1 Нела Стојанова Женски 1991 Македонија Струга Poetry run
107 261 Мастерс 1 Bozhidar Hristov Машки 1988 Македонија Skopje
108 262 Мастерс 1 Дејан Ѓурковиќ Машки 1989 Македонија Скопје БтоБет
109 263 Мастерс 1 Стефан Лечоски Машки 1988 Македонија Охрид БтоБет
110 264 Мастерс 1 Славе Стојаноски Машки 1983 Македонија Охрид БтоБет
111 265 Мастерс 1 Марко Најденовски Машки 1990 Македонија Скопје
112 266 Мастерс 1 Андреј Поповски Машки 1984 Македонија Охрид БтоБет
113 267 Мастерс 1 Данко Глигороски Машки 1985 Македонија Охрид БтоБет
114 268 Мастерс 1 Teodor Andonoski Машки 1987 Македонија Ohrid
115 269 Мастерс 1 Eli Temelkoska Женски 1989 Македонија Ohrid
116 270 Мастерс 1 Ljupco Prosev Машки 1983 Македонија Skopje
117 271 Мастерс 1 Mihailo Andrikj Машки 1988 Македонија Skopje Terminatori: Oves i Voda
118 272 Мастерс 1 Жарко Цвијетиќ Машки 1985 Македонија Скопје Bez klub
119 273 Мастерс 1 Marko Stojanoski Машки 1991 Македонија Skopje
120 274 Мастерс 1 Filip Najdoski Машки 1987 Македонија Skopje СОФКА
121 275 Мастерс 1 Маја Коzomora Женски 1989 Србија Pančevo Griffin
122 276 Мастерс 1 Magdalena Piponska Женски 1992 Македонија Skopje
123 277 Мастерс 1 Darko Matevski Машки 1987 Македонија Skopje
124 278 Мастерс 1 Стефче Милошески Машки 1993 Македонија Струга 3disciplines
125 279 Мастерс 1 Славчо Цветкоски Машки 1985 Македонија Охрид ПК \”Акваспирит\”
126 280 Мастерс 1 Јован Нелоски Машки 1986 Македонија Охрид ПК \”Акваспирит\”
127 281 Мастерс 1 Александар Михајловски Машки 1990 Македонија Скопје
128 282 Мастерс 1 Marina Popovska Женски 1985 Македонија Ohrid
129 283 Мастерс 1 Meri Shesho Najdenovska Женски 1987 Македонија Охрид KoRRunners
130 301 Мастерс 2 Николче Тасески Машки 1975 Македонија Охрид
131 302 Мастерс 2 Stojmirco Nikolovski Машки 1982 Македонија Skopje Triogy
132 303 Мастерс 2 Менче Јованоска Женски 1980 Македонија Охрид Охрид трчаТ
133 304 Мастерс 2 Лела Каровска Женски 1974 Македонија Скопје
134 305 Мастерс 2 Гоце Мартиноски Машки 1981 Македонија Охрид БтоБет
135 306 Мастерс 2 Владимир Мујоски Машки 1981 Македонија Охрид Labino Sound
136 307 Мастерс 2 Veselinka Dimitrovska Женски 1981 Македонија Skopje
137 308 Мастерс 2 Kate Bujaroska Angjeleska Angjeleska Женски 1980 Македонија Охрид
138 309 Мастерс 2 Аце Китроз. Машки 1972 Македонија Охрид
139 310 Мастерс 2 George Piruze Машки 1978 Македонија Ohrid Labino Sound
140 311 Мастерс 2 Велимир Џамто Машки 1977 Македонија Охрид Охрид трчаТ
141 312 Мастерс 2 Gordana Alacova Poposka Женски 1976 Македонија Ohrid Охрид трчаТ
142 313 Мастерс 2 Jess Holder Женски 1981 Велика Британија Hampton Teddington Swimming Club
143 314 Мастерс 2 Stevcho Naumovski Машки 1982 Македонија Ohrid Охрид трчаТ
144 315 Мастерс 2 Zvonko Serafimovski Машки 1972 Македонија Tetovo EVN Makedonija
145 316 Мастерс 2 Славјанка Георгиеска Женски 1972 Македонија Охрид ЕВН Македонија
146 317 Мастерс 2 Slave Velovski Машки 1981 Македонија Skopje
147 318 Мастерс 2 Нино Димков Машки 1982 Македонија Скопје Нема
148 319 Мастерс 2 Антонио Ставрев Машки 1980 Македонија Охрид Akvatika jahting
149 351 Мастерс 3 Ljubomir Grdanov Машки 1970 Македонија Veles
150 352 Мастерс 3 MAKSUD ALI Машки 1958 Македонија OHRID
151 353 Мастерс 3 Alen Bošković Машки 1971 Хрватска Dubrovnik Du Motion
152 354 Мастерс 3 Нико Коруноски Машки 1968 Македонија Битола ЕВН Македонија
153 355 Мастерс 3 Нина Кепеска Женски 1966 Македонија Охрид
154 356 Мастерс 3 Goce Vojdinovski Машки 1970 Македонија Ohrid Нема
155 357 Мастерс 3 Voskre Razmoska Женски 1964 Македонија Ohrid Нема
156 358 Мастерс 3 Ljubomir Grdanov Машки 1970 Македонија Veles Bez klub
157 359 Мастерс 3 Blazhe Conevski Машки 1968 Македонија Скопје СОФКА
158 Мастерс 2 Bojan Temelkoski Машки 1981 Македонија Skopje
159 Мастерс 2 Dragan Korunoski Машки 1973 Македонија Bitola
160 Мастерс 2 Dragan Korunoski Машки 1973 Македонија Bitola
161 Мастерс 1 Natasha Serafimovska Женски 1987 Македонија Kumanovo
162 Мастерс 3 Зоран Поповски Машки 1967 Македонија СКОПЈЕ
163 Мастерс 1 Lundrim Dalipi Машки 1993 Македонија Struga KOSTAL
164 Јуниори Кристијан Танески Машки 2006 Македонија Охрид
165 Сениори Hristijan Krstanoski Машки 2001 Македонија Ohrid
166 Сениори David Domanovic Машки 1996 Србија Beograd
167 Кадети Pavel Stoev Машки 2009 Македонија Ohrid
168 Деца 1 Maksim Jakimoski Машки 2014 Македонија Skopje
169 Јуниори Marko Projceski Машки 2006 Македонија Ohrid
170 Мастерс 2 Elvis Kurtishi Машки 1979 Македонија Gostivar Bez klub
171 Мастерс 1 Jasmina Sinanović Женски 1985 Босна и Херцеговина Sarajevo CR387, TKRama
172 Кадети Oktay Raman Машки 2009 Италија Venezia Aqua18
173 Мастерс 1 Filip Najdoski Машки 1987 Македонија Skopje
174 Мастерс 1 Нела Стојанова Женски 1991 Македонија Струга Poetry run
175 Мастерс 1 џз зџз Машки 1989 Македонија џзџ
176 Кадети Ивона Куноска Женски 2008 Македонија Охрид Bez klub
177 Кадети Наум Стојановски Машки 2008 Македонија Охрид
178 Деца 2 Luka Kostadinov Машки 2011 Македонија Ohrid Bez klub
179 Мастерс 1 Томислав Боцески Машки 1984 Македонија Скопје SOFKA-Korruners
180 Деца 2 Срна Боцеска Женски 2013 Македонија Скопје СОФКА
181 Деца 1 Никита Боцески Машки 2016 Македонија Скопје СОФКА
182 Деца 2 Luka Kostadinov Машки 2011 Македонија Ohrid Bez klub
183 Мастерс 1 Nikolche Davchevski Машки 1984 Македонија Skopje OMNISPOC
184 Деца 2 Marko Shavreski Машки 2012 Македонија Struga 3disciplines
185 Јуниори Kristijan Taneski Машки 2006 Македонија Ohrid, Southwestern
186 Мастерс 1 Aleksandar Mihajlovski Машки 1990 Македонија Skopje
187 Мастерс 2 Gordana Alacova Poposka Женски 1976 Македонија Ohrid Охрид трчаТ
188 Сениори Lavdrim Kadriu Машки 1997 Србија PreŠevo
189 Кадети Dimitar Keceski Машки 2009 Македонија Ohrid Bez klub
190 Мастерс 1 Bojan Antevski Машки 1992 Македонија Kumanovo
191 Сениори Daniela Atanasovska Женски 1982 Македонија Skopje СОФКА
192 Сениори Daniela Atanasovska Женски 1982 Македонија Skopje СОФКА
193 Јуниори David Shavreski Машки 2004 Македонија Struga
194 Јуниори David Shavreski Машки 2004 Македонија Struga
195 Сениори Daniela Atanasovska Женски 1982 Македонија Skopje СОФКА
196 Мастерс 3 Voskre Razmoska Женски 1964 Македонија Ohrid
197 Кадети Анастасија Цветановска Женски 2010 Македонија Охрид
198 Сениори Daniela Atanasovska Женски 1982 Македонија Skopje СОФКА
199 Јуниори Ана Котевска Женски 2006 Македонија Битола ПК „ЈУГ\”
200 Деца 2 Matej Jovceski Машки 2011 Македонија Struga 3disciplines
201 Деца 2 Matej Jovceski Машки 2011 Македонија Struga 3disciplines
202 Сениори Magdalena Tashkovska Женски 1994 Македонија Skopje
203 Јуниори Ана Котевска Женски 2006 Македонија Битола ПК „ЈУГ\”
204 Кадети Борис Тодороски Машки 2010 Македонија Охрид Bez klub
205 Сениори Александар Андревски Машки 1995 Македонија Охрид KOSTAL
206 Сениори Daniela Atanasovska Женски 1982 Македонија Skopje СОФКА
207 Јуниори Olsa Orani Женски 2007 Македонија Struga 3disciplines
208 Јуниори Sofija Baloska Женски 2007 Македонија Ohrid Охрид трчаТ
209 Сениори Daniela Atanasovska Женски 1982 Македонија Skopje СОФКА
210 Деца 1 Стефанија Кутаноска Женски 2014 Македонија Струга 3disciplines
211 Кадети Maja Ашталкоска Женски 2010 Македонија Струга 3disciplines
212 Деца 2 Ana Pejoska Женски 2012 Македонија Struga 3disciplines
213 Деца 1 Софија Кутаноска Женски 2014 Македонија Струга 3disciplines
214 Деца 2 Tomi Todorovski Машки 2012 Македонија Skopje Triogy
215 Деца 1 Софија Кутаноска Женски 2014 Македонија Струга 3disciplines
216 Сениори Daniela Atanasovska Женски 1982 Македонија Skopje СОФКА
217 Кадети Борис Тодороски Машки 2010 Македонија Охрид Bez klub
218 Сениори sdasd asdas Машки 1990 Бангладеш ertgert HPD Prenj 1933 Mostar
219 Мастерс 2 Вања Мачоска Женски 1977 Македонија Струга 3disciplines
220 Јуниори Ана Котевска Женски 2006 Македонија Битола ПК „ЈУГ\\
221 Мастерс 1 Александар Михајловски Машки 1990 Македонија Скопје
222 Мастерс 1 Анастас Шаврески Машки 1983 Македонија Струга 3disciplines
223 Мастерс 1 Meri Shesho Najdenovska Женски 1987 Македонија Охрид KoRRunners
224 Сениори Ivo Jovan Dimovski Машки 2003 Македонија Skopje Triogy
225 Сениори Kiril Dichevski Машки 1994 Македонија Skopje TRIOGY
226 Сениори Цветко Митревски Машки 1999 Македонија Струга 3disciplines
227 Сениори Цветко Митревски Машки 1999 Македонија Струга 3disciplines
228 Сениори Цветко Митревски Машки 1999 Македонија Струга 3disciplines