Регистрирани тркачи за

Вертикал 5km

Ред. Бр. Стартен
БИБ Број
Име Презиме Пол Год. на
раѓање
Земја Град Тим билдинг екипа
1 1 Kire Najdovski Машки 1980 Македонија Kutretino, Demir Hisar Obidjuko, let\’s go
2 2 Ivica Damchevski Машки 1981 Македонија Demir Hisar
3 3 Борис Ѓеровски Машки 1993 Македонија Тетово МРАК
4 Теодора Цаноска Женски 2008 Македонија Охрид
5 Igor Jovanovski Машки 1980 Македонија Demir Hisar /
6 Zlatko Nikolov Машки 1989 Македонија Kocani AK BOREC
7 Дејан Дичоски Машки 1997 Македонија Скопје Peak2Peak
8 Дејан Дичоски Машки 1997 Македонија Скопје Peak2Peak
9 Zlatko Karcheski Машки 1987 Македонија Прилеп Единак
10 Душко Петрушевски Машки 1984 Македонија Скопке Пк.Македон
11 Snježana Jurilj Женски 1972 Босна и Херцеговина Mostar