АДРЕСА

  Булевар Туристичка М. Б1.
  6000 Охрид, С. Македонија
  Објект Гранит на спрат

  ТЕЛЕФОН

  +389 78 440 139

  Е – МАИЛ

  ohridtrcat@gmail.com

  ПРАШАЊА?

  За било каков интерес, обратете се од горниот формат за порака?