2017 July

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination, a new normal that has evolved from generation.
DSC00747.jpg

July 1, 2017

Асоцијацијата на спортови „Спорт за сите-сите за Спорт“, на коктел средба што се оджа вечерва во кафетеријата „Офсајд“, им се заблагодари на спонзорите, поддржувачите, институциите, јавните служби и медиумите кои ја помогнаа одличната организација на атлетската манифестација „Охрид Трчат“, која за прв пат се одржа оваа година во првиот викенд од месец јуни. Меѓу добиниците на признанија е и OhridNews кој медиумски го поддржа настанот на кој учество зедоа околу 400 натпреварувачи.

На свеченоста беше прикажан и видео записот од атлетскиот викенд што го реализираше „Мега продукција“, на која исто така и беше доделено признание за придонес во афирмацијата на спортскиот настан кој ги освои симпатиите на јавноста.


Успешно заврши првото издание на „Охрид трчат“

OhridNews