2022 August

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination, a new normal that has evolved from generation.
thank-you-all.jpg

August 29, 2022
Уште еден прекрасен викенд во Охрид! Благодарност до сите пријатели,партнери,подржувачи,благодарност до Triathlon Federation of North Macedonia за одличната соработка,благодарност сите луѓе вклучени во организација на првиот Ohrid trcaT AQUATHLON во Македонија, а најголема благодарност до нашите волонтери.
Ви благодариме драги ТРЧАЧИ(професионалци,рекреативци,деца,родители)што бевте дел од Ohrid trcaT AQUATHLON и покажавте дека пливањето и трчањето се одличен спој!

Ви Благодариме од ❤️


Mapi-Aquathlon1.jpg

August 25, 2022
Почитувани Акватлон учесници,
се наоѓаме на неколку денови пред првото издание на Охрид трчаТ Акватлон. Ви благодариме на Вашата пријава и искрено се надеваме дека заедно со Вас ќе имаме одлично прво издание како позитивен старт на дисциплината Акватлон во Македонија. Ние сме во финални подготовки а веруваме и Вие. За подобро да се запознаете со се околу стартот, пливањето, транзицијата, трчањето и финишот Ви споделуваме 3 мапи и агенда за недела.
Доколку имате потреба за дополнителни информации можете да се информирате и во сабота на лице место, од 17-20 часот, плажа Кај Дивоно (старт/финиш).
Ви посакуваме многу успех во финалните подготовки и многу среќа на натпреварот во недела.

Objava-za-FB-Insta.png

August 21, 2022
Сите кои што не сте се пријавиле, а сакате да бидете дел од првото издание Охрид трчаТ Акватлон, Ви остануваат уште неколку часа можност тоа да го направите!
Пријавата ја затвораме на 21 август 23часот и 59мин.