2022 October

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination, a new normal that has evolved from generation.
312815474_2135758033274031_8215928926603653263_n.jpg

October 24, 2022
Вчера во организација на Атлетска Федерација на Македонија во Скопје се одржа национално првенство во крос-кантри. На истото учество имаше нашиот член Дејан Ангеловски, во категоријата млади сениори, при што го освои второто место!

Честито за Дејан и за сите останати победници и учесници на првенството!
 

 


307309439_194529743084267_2418023938789896972_n-1280x960.jpg

October 4, 2022
Позитивна енергија на максимум, постигнати резултати на максимум, освоени места на максимум, браво за целиот тим на Охрид трчаТ.
1 место штафета 4х60 метри (ж)
1 место скок во далечина (ж) – Јана Димоска
1 место скок во височина (ж) – Матеа Матеска
2 место 60 метри (ж) – Јана Димоска
2 место скок во височина (ж) – Калина Анѓелоска
2 место ѓуле (ж) – Сара Спасеска
2 место копје (ж) – Сара Спасеска
2 место 300 метри (ж) – Калина Анѓелеска
3 место копје (ж) – Христина Миноска