Охрид (ќе) трчаТ во Софија !

October 12, 2018

Најголемиот и најмасовниот спортски настан во нашиот град Охрид трчаТ продолжува да се промовира надвор од границите на Македонија. Осумчлена експедиција ќе биде дел од Атлетскиот маратон во Софија, Бугарија кој ќе се одржи на 14 октомври.
На експото на маратонот во Софија преставници од Охрид трчаТ официјално ќе ја започнат кампањата за промоција на настанот кој следната година по трет пат ќе се одржи низ охридските улици, a активно ќе учествуваат на трката.

“” />