Видео кое остава без зборови и здив: Тачо зборува за победата на болеста!

May 21, 2019

Охриѓанецот Трајан Целески-Тачо не може без трчањето и спортот. Тој и во 2016 година кога му беше дијагностициран тумор на мозокот не се откажа, туку со позитивна мисла и голема поддршка ја победи болеста и се врати на спортските терени кои за него живот значат.

На 2 јуни Тачо ќе учествува на трката на 5 километри на Охрид трчаТ. За големата битка, спортот и животот, Тачо зборува во емотивното видео кое може да го погледнете во продолжение.