Гледајте и уживајте: Маестрално видео од Детската трка!

May 24, 2019

Детската трка која се организира во склоп на Атлетската манифестација Охрид трчаТ повторно ги освои симпатиите и разнежни срцата на присутните, а глетката беше рај за очи. Детската и Улишната трка кои го најавија третото издание на Охрид трчаТ беа поддржани од Делегација на Европската унија во Македонија, фондацијата Климент Колески, Агенцијата за млади и спорт, Општина Охрид, компанијата Вива и Витаминка. Уживајте!

За потсетување, пријавувањето за учество на Охрид трчаТ трае до 26 мај (недела) на полноќ. Долгоочекуваниот викенд ќе се одржи на 31 мај, 1 и 2 јуни.