Добијте ги вашите фотографии од Охрид трчаТ бесплатно!

June 2, 2019

Најновниот и најсовремениот спортски систем за споделување на фотографии Pic2go услугата и оваа година се дел од Атлетската манифестацијата Охрид трчаТ која се одржа на 2 јуни во Охрид.
Се што треба да направите за користење на бесплатната услуга е да се регистирате со стартниот број кој веќе го имате добиено на меиел на официјална страна од Охрид трчаТ и да дозволите сликите да се објавуваат на вашиот профил на Фејсбук.
Pic2Go апликацијата со работа ќе започне на 02.06.2019 (недела) во 14 часот кога ќе се комплетираат сите слики од неколкуте места на кои ќе има професионални фоторепортери.
Напомена, стартниот број и бар кодот мора да бидат поставени на видливо место на телото за да можат при изработка на фотографиите да се познаваат и класифицираат.