Пренос во живо на Охрид трчаТ 2019

June 2, 2019

Репортажата во живо на главниот настан во недела ќе започне во 8.30 часот. Многу гости и поранешни победници на трката ќе учествуваат во отвореното студио на главниот плоштад во Охрид.

Пренос во живо на Охрид трчаТ 2019