Важно изветсување за сообраќаен режим

August 27, 2020
Инфо за сите граѓани, жители на улиците, дистрибутери, туристичките работници, гости, такси компании, поврзано со времениот сообраќаен режим за 30 август кога се одржува спортската манифестација Охрид трчаТ.
Благодариме на сите за разбирањето и Ве молиме да ги почитувате насоките на редарите, судиите, волонтерите, сообраќајната полиција и сигнализацијата.

Охрид е Охрид трчаТ и Охрид трчаТ е Охрид, со таа визија Ве повикуваме сите заедно да покажеме почит и разбирање кон сите оние кои и во вакви услови одлучиле да дојдат, да трчаат и да уживаат во убавините на Охрид.