Интервју со евроамбасадорот г-дин Самуел Жбогар

August 27, 2020

Опуштено интервју со нашиот евроамбасадор г-дин Самуел Жбогар кое говори за многу едноставни работи а толку битни за нас и нашето секојдневие и иднина. Одвоите 20 минути и погледајте го и верувајте ќе слушнете многу убави пораки кои значат поддршка и силна желба за нашата поубава иднина и просперитет.

За нас, за Охрид трчаТ ова видео интервју претставува голем мотив за да продолжиме со исто темпо по патот на подобрата и поубавата иднина на Охрид трчаТ и Охрид. Заедно Ohrid running weekend 2020, ohridnews.com, MEGA Production и Boat Armada Ohrid во креативен и охридски стил, како и доликува, реализираа видео интервју кое како што кажа и амбасадорот е најдоброто интервју кое го имал.

Благодариме на сите наши партнери, благодариме на Delegation of the European Union, Skopje и пред се благодариме на г-дин Самуел Жбогар за едноставноста во комуникацијата за позитивните разговори и за целата поддршка, пред се како човек, која ја имаше ја има и ќе ја има во остварувањето на нашата заедничка цел, Европски Спортски Охрид.