Подигнување на стартни пакети / Picking up the starting package

August 27, 2020
За сите кои се пријавени на трките на Охрид трчаТ 2020 креиран е настан за повеќе информации околу денот, локацијата и протоколите за подигнување на стартниот пакет. Настанот може да го видете ТУКА.

For all those who have registered for the races at Ohrid running weekend 2020, we created an event for more information about the day, location, and protocols for picking up the starting package. You can see the event HERE.