Стартен број / Starting number

August 27, 2020
За сите кои се двоумат за да се пријават на првиот полумаратон на Охрид трчаТ, еве дополнителен мотив за да ја убрзаат одлуката. Утре на 20 август во 23:59 часот истекува ексклузивната можност за да си го имате Вашето име и презиме на стартниот број.

 

 

Challenge your self for the first Ohrid running weekend Half Marathon