Соопштение до јавноста

June 3, 2021
Упатуваме апел до сите граѓани, жители на улиците, дистрибутери, туристичките работници, гости, такси компании, за почитување на времениот режим на сообраќај, кој на сила ќе биде в недела (6 јуни) од 7:30 до 11 часот. Во електронските објави ги имате сите улици кои ќе бидат затворени за наведениот период.
Од срце им се заблагодаруваме на сите за разбирањето и ве повикуваме да ги почитувате насоките на редарите, судиите, волонтерите, сообраќајната полиција и патната сигнализацијата.