Второ место за Дејан Ангеловски

October 24, 2022
Вчера во организација на Атлетска Федерација на Македонија во Скопје се одржа национално првенство во крос-кантри. На истото учество имаше нашиот член Дејан Ангеловски, во категоријата млади сениори, при што го освои второто место!

Честито за Дејан и за сите останати победници и учесници на првенството!