Утре трчаме со 600 првоодделенци од Охрид и Дебрца

May 17, 2023
Не знаете колку ни е кеиф, сериозно не знаете 🥰🥰🥰
Утре трчаме со првоодделенците од Охрид и Дебрца на број 600. 🙃🙃🙃
Сте биле дел од некоја трка каде трчате и на место да трошите, полните батерии. 💪💪💪
Е ние си имаме таква трка Охрид трчаТ Детска трка 2023 😉😉