Уште еден ден до стартот / One day to go

June 3, 2023
Уште еден ден до стартот 🏃🏃‍♀️🏃🏃‍♂️
Важно: имаме нов сообраќајен режим утре кој во централното градско подрачје времено ќе ги затвориТ улиците од 8 часот до 11 и 30. Сите охриѓани и сите кои ќе сте утре во Охрид ќе Ве замолиме да го почитувате, кога мојТ за многумина зошто да не мојТ и за нас охриѓаните, тркачите од 28 држави, охридските деца да ни се празни улиците, за да си истрчаме, забавуваме и уживаме во Охрид без возила 😉😉😉