Почнуваме со одбројување / We start the countdown

July 27, 2023
Почнуваме со одбројување 💪😋😁
3️⃣0️⃣ дена од второто издание на #ОхридтрчаТАкватлон🏊🏊🏽‍♂️🏃🏽‍♀️🏃🏼
Трки за сите возрасти и категории 😊😊😊
Бидете со нас,имате уште многу малку време за пријава🏁🏁
Регистрирај се:https://www.ohridtrcat.mk/aquathlon-mk/

🇬🇧 We start the countdown 💪😋😁
3️⃣0️⃣ days since the second edition of #OhridtrcaTAquathlon 🏊🏽‍♂️🏊🏃🏽‍♀️🏃🏼
Races for all ages and categories😊😊😊
Be with us, you still have very little time to register🏁