Награди / Prizes

September 21, 2023
🇲🇰 Почитувани тројца првопласирани,
наградите се дел од секое натпреварување но награди кои ги содржат бисерите на Ohridski biser- Familija Talevi не се само награди тоа претставува посебна почит и однос од нас кон Вас 🥰

🇬🇧 Dear three first-place winners,
prizes are part of every competition, but prizes that contain the pearls of Ohridski biser- Familija Talevi are not just prizes, they represent a special respect and relationship from us to you 🥰