Си ги добивме нашите први детски треил победници / We have our first kids trail winners

September 23, 2023
🇲🇰 Си ги добивме нашите први детски треил победници на Peshtani extreme vertical 💪
Честито на сите учесници, честито за првопласираните 👏

🇬🇧 We have our first kids trail winners at Peshtani Extreme Vertical 2023 💪
Congratulations to all runners, congratulations to the winners 👏