Нов датум за детската трка!

May 21, 2024
Нов датум, се надеваме конечен. 🙃
23 Мај, четврток, резервиран ден за убаво време и супер дружба со првачињата. ❤
Уште еднаш се извинуваме на сите дечиња, родители и сите инволвирани во настанот за одлагањето и чекањето. 🤝
Се гледаме во четврток!