Охрид трчаТ Детска трка

May 7, 2022
Најпозитивното и најубавото од Охрид трчаT.
Од оваа година сите охридски ПРВООДДЕЛЕНЦИ, 504, ќе се деца на Охрид трчаТ.
Понеделник, 9 мај, 12 часот, Градски стадион “Билјанини Извори”, денот кога сите деца учесници ќе се победници како што и требиТ кога станува збор за децата.
Ден на Охрид трчаТ децата, Ден на Европа, Ден на здравите навики и Ден на Зелената иднина, само кај Охрид трчаТ се имаТ 4 во ЕДНO.
Од оваа година се посветуваме уште поамбициозно кон зелената стратегија и договор кој требиТ да го имаме и потпишеме сите до еден.
Затоа, Run and BE GREEN, нашата парола за тркачко зелена трка.
Добредојдовте првачиња на Охрид трчаТ Детска трка