АК Охрид трчаТ освои екипно ПРВО место!

May 8, 2022
На вчерашното Државно првенство за млади пионери, АК Охрид трчаТ во конкуренција на жени освои екипно ПРВО место.
Честито за девојчињата и тренерите, честито за сите учесници, голем мотив и поттик за во иднина да работиме уште попосветено.
Честитки до сите клубови кои беа дел од тимовите победници на вчерашниот натпревар.