Видео Охрид трчаТ детска трка

May 11, 2022
Празник за сите Охрид трчаТ Детска трка, посебно за првачињата!
Уште една заедничка трка во која победници се сите! Учителки, родители, професори по физичко, училишта, волонтери, организација а пред се и над се најголеми победници се ПРВАЧИЊАТА од Охрид!
Гордо покажавме/покажаа што значиТ спортот, што значиТ да се чува природата и што значиТ да се трчаТ под мотото: “Run and BE GREEN”!
Уживајте во прекрасната видео перспектива од објективот на @Digital BOX – Borche Dimoski.
Голема благодарност до поддржувачите Delegation of the European Union, Skopje Europe House Skopje, Општина Охрид, Vitaminka, Кожувчанка
и пријателите Kate Bujaroska Angjeleska, Detski Maski Ohrid, Antonio Malcheski, Nina Angeloska, Antonio Stamatoski, Сојуз на училишен спорт Охрид и Волонтерите на Охрид трчаТ Детска Атлетика