Албуми од Охрид трчаТ Детска трка

May 10, 2022
Почитувани родители на деца кои беа дел од Охрид трчаТ Детска трка и сите кои беа дел од целиот настан или доколку сакате да видите како вчера си се дружевме во Охрид со најмалите Охрид трчаТ дечиња Ве молиме одите на креираниот настан (https://www.facebook.com/events/553299589353201) кој го имаме направено за потребите на истиот или на фејсбук страната на Охрид трчаТ (https://www.facebook.com/ohridtrcaT) и уживајте во албумите кој во текот на денот ќе ги споделуваме!
Ви благодариме!