Ви благодариме!

August 29, 2022
Уште еден прекрасен викенд во Охрид! Благодарност до сите пријатели,партнери,подржувачи,благодарност до Triathlon Federation of North Macedonia за одличната соработка,благодарност сите луѓе вклучени во организација на првиот Ohrid trcaT AQUATHLON во Македонија, а најголема благодарност до нашите волонтери.
Ви благодариме драги ТРЧАЧИ(професионалци,рекреативци,деца,родители)што бевте дел од Ohrid trcaT AQUATHLON и покажавте дека пливањето и трчањето се одличен спој!

Ви Благодариме од ❤️