Национално првенство за млади пионери во Скопје

October 4, 2022
Позитивна енергија на максимум, постигнати резултати на максимум, освоени места на максимум, браво за целиот тим на Охрид трчаТ.
1 место штафета 4х60 метри (ж)
1 место скок во далечина (ж) – Јана Димоска
1 место скок во височина (ж) – Матеа Матеска
2 место 60 метри (ж) – Јана Димоска
2 место скок во височина (ж) – Калина Анѓелоска
2 место ѓуле (ж) – Сара Спасеска
2 место копје (ж) – Сара Спасеска
2 место 300 метри (ж) – Калина Анѓелеска
3 место копје (ж) – Христина Миноска