Bokeški Polumaraton

December 12, 2022
Си истрчавме уживавме но и доделивме 4 ваучери за учество на 21к, 2 за штафетен полумаратон и викенд за 4 лица за време на Охрид трчаТ викендот 2023 на лотаријата од Bokeški Polumaraton.
Честитки на среќните добитници!
Ја завршуваме оваа тркачка сезона со трка која се трчаТ од Тиват до Котор покрај еден од најубавите заливи на Јадранот-Бока Которска.
Честитки за организаторите и благодарност што го ,,одложија” дождот и ни овозможија одлична трка и журка.

 

We ran, we enjoyed, and we awarded 4 vouchers for participation in 21k, 2 vouchers for a half marathon relay, and a weekend for 4 people during the #Ohridrunningweekend2023 at the Bokeški Polumaraton lottery.
Congratulations to the lucky winners!
We end this running season with a race that runs from Tivat to Kotor along one of the most beautiful bays on the Adriatic – Boka Kotorska.
Congratulations to the organizers and thanks for delaying” the rain and giving us a great condition for running and of course for a party.