Две години Охрид трчаТ Детска Атлетика!

April 13, 2023
Две години дружење…
Две години раст и развој…
Две години натпреварувачки дух…
Две години позитивна енергија…
Две години родителски муабети…
Две години клубски слатки маки…
Им благодариме на сите кои беа и сеуште се дел од детската атлетика, од дечињата до родителите и на сите наши помагатели и поддржувачи…