Охрид трчаТ дел од Белградскиот маратон!

April 24, 2023
Ако сакате да сте секогаш добро информирани читајте ohridnews.com.
Нашиот медиумски пријател со преубава фото репортажа од трите дена на Охрид трчаТ на Beogradski maraton – Belgrade marathon!
Уште еднаш голема благодарност до Почесен конзулат на Република Србија со седиште во Охрид Мишо Филев, Galeb Ohrid, Slow Food Ohrid, Пирустија Неданоски, ohridnews.com и секако до сите учесници, поддржувачи и пријатели кои беа со нас и со кои имавме фантастична презентација на Охрид и Охрид трчаТ за време на целиот викенд. 👏
Белград го истрчавме а ние веќе од петок на уште едно трчање на тимот на Охрид трчаТ на Du Motion тркачките денови во Дубровник 💪

Останете со нас ❤️❤️❤️

 

Повеќе информации можете да прочитате на сајтот на ohridnews.com на следниот линк: Фото репортажа: Охриѓани топ тркачи, Белградскиот маратон во знакот на рекорди и драмата на 42К