Промоција и презентација на Охрид трчаТ на Белградскиот маратон

April 24, 2023
Промоција и презентација на Охрид трчаТ на еден ден пред одржување на Beogradski maraton – Belgrade marathon на Експо кое три дена се одржува нa Белградски саем.
Благодарност до Почесниот конзул на Р Србија во Охрид, г-дин Михајло Филев, кој овозможи 50 тркачи од Охрид да бидат дел од Белградскиот маратон, најави сплотеност и соработка помеѓу двата народи и во иднина. Присутни беа и дел од тимот на StretchWell – Serbia кои не ја криеја нивната имресионираност од организацијата на Охрид трчаТ и најавија свое присуство на Охрид трчаТ викендот и оваа година. Потсетуваме дека Охрид трчаТ оваа година ќе се одржи од 02-04.06.2023!
Ве очекуваме!