Охрид трчаТ Детска трка 2023

May 4, 2023
Стигнавме до најубавиот настан за нас, Охрид трчаТ Детска трка 2023 ❤️❤️❤️
10 Мај, Охрид, Градски Стадион “Билјанини Извори”, почеток 11 часот, 600 првоодделенци, две Општини и многу, многу родители, баби, дедовци и пријатели. 🥰🥰🥰🥰