Последен повик за пријавување со Dry-Fit маица / The last call for registration with Dry-Fit t-shirt

May 7, 2023
📣📣📣
Последниот повик за пријавување на 21к и штафетен полумаратон во кој Ве следува драј фит маица . ⌛️⌛️⌛️
За оваа можност имате време до утре на полноќ. 🤏🤏
После тоа, пријавувањето е отворено до 14 мај, но маицата нема да ја имате во стартниот пакет.
Побрзајте: www.ohridtrcat.mk

📣📣📣
The last call for the 21k and half marathon relay for registration with the dry-fit t-shirt. ⌛️⌛️⌛️
For this opportunity, you have time till tomorrow midnight. 🤏🤏
After that, the registration is open till 14 May but you will not have the t-shirt in the starting package.