Pic2Go фотографиите се веќе достапни / Pic2Go photos are already available

June 4, 2023
Одиме тркачи, фотките веќе се достапни 👍👍👍
Се што треба да направите е да одите на нашата веб страна www.ohridtrcat.mk , да го внесете вашиот стартен број во полето за услугата и да ги прифатите условите за користење на апликацијата на Pic2Go Macedonia.
Уживајте 🥰🥰🥰

Let’s go runners, the photos are already available 👍👍👍
All you have to do is go to our website www.ohridtrcat.mk, enter your start number in the service field, and accept the terms of use of the Pic2Go Macedonia application.
Enjoy 🥰🥰🥰