Рокот за пријава истекува денес на полноќ / Registration deadline is today at midnight

September 17, 2023
🇲🇰 Драги тркачи,
Рокот за пријава истекува денес на полноќ во 23:59. Доколку сѐ уште размислувате за пријава, побрзајте, останува уште многу малку време, искористете ја можноста и бидете дел од првото издание на Peshtani Extreme Vertical. Ви ветуваме квалитетно поминат викенд на планина и екстремно “добра” стаза. 🕛📈⛰

🇬🇧 Dear runners,
Registration deadline ends today at 11:59 p.m. If you are still considering about registration, hurry up and take the opportunity to be part of the first edition of Peshtani Extreme Vertical. 🕛📈⛰