Известување / Important notice

September 18, 2023

📢📢📢
🇲🇰 ИЗВЕСТУВАЊЕ!
Сите оние кои не успеаја да си обезбедат стартно бројче на време а имаат желба да го сторат истото, слободно може да не исконтактираат на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм или преку меил на “peshtaniextremevk@gmail.com” најдоцна до Петок. Она што е важно е дека пријава ќе може да направите најкасно до Петок, по регуларна цена, која би била без стартен пакет односно би добиле само стартно бројче и можност за учество на трката. Ве очекуваме! ⛰

📢📢📢
🇬🇧 All the runners that didn’t manage to secure a BIB number on time, can contact us on our social media platforms Facebook and Instagram or directly on e-mail “peshtaniextremevk@gmail.com.” until Friday. The most important thing is that you can still register and secure a BIB number by Friday at the latest. With the registration you will receive a starting number and opportunity to run this VK, without a starting package. ⛰

Охрид трчаТ
Општина Охрид
Kostal Macedonia
Laki Hotel & Spa
Ohridski biser- Familija Talevi
NOA – Lounge bar
Tamaro

#PeshtaniExtremeVertical2023 #peshatnikidstrail #NPGalicica #Peshtani #Ohrid #ohridlake #naturalbeauties #Running #Extreme #Tradition