Последен ден од првиот бран за пријава! / The last day of the first wave of registration!

February 29, 2024

Последен ден од првиот бран за пријава, од утре стартува вториот кој е со нови цени. Затоа побрзајте😉

The last day of the first wave of registration, the second one with new prices starts tomorrow. So hurry up😉

#охридтрчаТ2024
#ohridrunningweekend2024
#runfunenjoyohrid2024