Пријавите отворени за второто издание на Peshtani extreme vertical! / Applications are open for the second edition of Peshtani extreme vertical!

March 11, 2024
Пријавите отворени за второто издание на Peshtani extreme vertical. 👍
Нова трка со супер интересно комбинирано рангирање, максимален предизвик за сите треил тркачи. 👊
Бидете со нас на почетокот на есента 27-29 Септември, Ви ветуваме фантастичен викенд во Пештани. 💪
Инфо:

 

Applications are open for the second edition of Peshtani extreme vertical. 👍
A new race with a super interesting combined ranking, the ultimate challenge for all trail runners. 👊
Be with us at the beginning of the autumn 27-29 September, we promise you a fantastic weekend in Peshtani. 💪
Info: