Сообраќаен режим!

June 1, 2024
Почитувани охриѓани, гости ќе Ве замолиме да го почитувате привремениот сообраќаен режим кој утре од 07:45 до 11:15 ќе биде на сила во Охрид и улиците во Охрид. Улиците на Охрид ќе бидат исполнети со 2200 учесници од 31 држава предводени од нашиот олимписки херој Дарио Ивановски така што бидете дел од поддршката нивна, наша и на охридската заедница.
Ви благодариме на разбирањето и се извинуваме доколку во мал дел ќе Ви го нарушиме Вашето секојдневие. 👍🤝👍🤝

Општина Охрид Kostal Macedonia Стопанска банка АД – Скопје Heineken Macedonia LTH Castings Bimilk Karmen Baucentar Slice MacedoniaSport Lab Ohrid St. Paul The Apostle Airport Агенција за млади и спорт / Agency of youth and sport